Meie Hiiumaa lambad on vabalt rannakarjamaal kadakate vahel hulkunud, sellisest lihast roa valmistamine on lihtne, usalda oma tundeid.
Kasutamine: Ühe võimalusena paljudest pakume välja aeglaselt küpsetatud lambaprae valmistamise retsepti. Hõõru Hiiu Gourmet lambaprae maitsesoolaga praeks valitud lambaliha kokku. Jäta ööpäevaks külmikusse. Paar tundi enne küpsetamist võta toasooja. Kuumuta ahi 240 kraadini. Maitsestunud lambakints säti sügavama ahjuplaadi
peale, lisa veidi vett. Küpseta 10 minutit maksimum kuumusel ja siis alanda ahjutemperatuuri 140 kraadini, kata kints kaane või fooliumiga ja küpseta umbes kuus tundi või kauem (sõltub kintsu suurusest).
Kõrvale sobib hästi näiteks kadakamarja sinep.
Koostisosad: meresooahelbed 40%, küüslauk 22%, vürtsköömen 7%, kadakamari, oregano, rosmariin.
Kogus:
70 gKilohind: EUR 34,54/kg